Volledig scherm
PREMIUM
De wielervereniging Theo Middelkamp houdt stand in een veranderend wielerlandschap. © Johan vd Heijden

Theo Middelkamp investeert in kennis en faciliteiten

WUUSTWEZEL - De trainingsopbouw bij de Zeeuwse wielervereniging Theo Middelkamp is als vanouds afgestemd op een eerste piek in de Omloop van de Braakman, de opening van de topcompetitie vanuit Philippine op zaterdag 30 maart. Ploegleider Ad Polak is daags voor de ploegenpresentatie van vrijdagavond in Heinkenszand optimistisch gestemd. ,,We willen als opleidingsploeg blijven concurreren met de teams die tegen ons aanleunen en hopen dat onze talenten weer wat verder doorgroeien.”

Hoe ze dat bij Middelkamp willen bereiken? Niet met grote budgetten in ieder geval. Wel is er dit seizoen voor het eerst een prijzenschema binnen de club. Polak is er duidelijk over. ,,Alle beetjes helpen.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Quinn Simmons slaat weer toe in Junioren Driedaagse

  Quinn Simmons slaat weer toe in Junioren Driedaagse

  AXEL – De Amerikaan Quinn Simmons heeft na de eerste rit ook de tweede etappe van de Spie Internationale Junioren Driedaagse gewonnen. De 18-jarige renner, die vrijdag zijn landgenoot Magnus Sheffield nog nipt versloeg in een millimetersprint, was zaterdag de snelste tijdens de tijdrit. Hij legde de 12,2 kilometer lange etappe in 15 minuten en twee seconden af en was daarmee ruim twaalf seconden sneller dan de Nederlander Hidde van Veenendaal.
 2. Broer en zus Hollemans kunnen dit weekeinde allebei (weer) geschiedenis schrijven met hun club
  PREMIUM

  Broer en zus Hollemans kunnen dit weekeinde allebei (weer) geschiede­nis schrijven met hun club

  SEROOSKERKE - Ruben Hollemans, de verdediger van voetbalvereniging Goes, staat vanmiddag langs de lijn bij de korfbalderby Ondo-Tjoba. Om zijn zus Hanne aan te moedigen, die kampioen wordt in de eerste klasse. Morgen is het andersom. Dan gaat zíj naar Goes-OSS’20 om hém de periodetitel te zien pakken in de derde divisie. ,,Voor ons beiden én voor de twee clubs worden het unieke gebeurtenissen”, stelt Ruben, die zeer zelfverzekerd is en meent dat het op beide sportvelden niet meer mis kan gaan.