Bonny Leenders van Volleybalvereniging Forza Schouwen-Duiveland vertelt over een oude teamfoto uit haar jeugd.
Volledig scherm
PREMIUM
Bonny Leenders van Volleybalvereniging Forza Schouwen-Duiveland vertelt over een oude teamfoto uit haar jeugd. © Sandra Schimmelpennink

Terug in de tijd: ‘Bonny Leenders en het Twins Team’

ZIERIKZEE - In de zomerrubriek van 2021 nemen Zeeuwse sporters ons aan de hand van een oude teamfoto mee terug in de tijd. In de eerste aflevering is het woord aan Bonny Leenders. Met haar 1.65 meter is ze, net als de meeste van haar oude teamgenotes, best klein voor een volleybalster. Met sterk verdedigen en een goede teamspirit wisten ze het toch best ver te schoppen. Van haar oude team is Bonny, tegenwoordig libero bij de vrouwen van Forza Schouwen-Duiveland, één van de weinigen die nog altijd actief is op het volleybalveld.

  1. Zestienjarige Diégo Sandee wint wedstrijd 7 van de Zeeuwse ATB wintercompetitie

    Zestienja­ri­ge Diégo Sandee wint wedstrijd 7 van de Zeeuwse ATB wintercom­pe­ti­tie

    De 7e wedstrijd van de Zeeuwse ATB wintercompetitie in Hulst werd een overwinning voor de zestienjarige Diégo Sandee uit Geersdijk. Al na twee van de tien ronden reed hij weg van medevluchters om in zijn eentje over de meet te komen. Achter hem was er veel strijd voor de tweede plaats. In de sprint werd er met een minimaal verschil gewonnen door Edwin Mesu (Middelburg) voor Kees de Visser (Kloetinge).