STV Gravelsteps in Schoondijke viert het vijftigjarig bestaan. (vlnr) Norbert Willemsen, Jan Goethals, Ronnie Naeyaert en Lau Oosthoek.
Volledig scherm
PREMIUM
STV Gravelsteps in Schoondijke viert het vijftigjarig bestaan. (vlnr) Norbert Willemsen, Jan Goethals, Ronnie Naeyaert en Lau Oosthoek. © Anne Hana

Tennisvereniging Gravelsteps in 50 jaar van elite naar volksclub

SCHOONDIJKE - Het 26ste Jumbo Open Gravelsteps toernooi, dat zondag van start gaat, staat in het teken van het (uitgestelde) 50-jarig jubileum. In 1971 werd in zaal Wijffels, onder leiding van voorzitter Van der Weele van de Omniclub, de Schoondijkse Tennis Vereniging (STV) opgericht. Bij het twintigjarig bestaan werd Gravelsteps aan de naam toegevoegd. 

  1. Schaken biedt ontspanning, maar de oorlog laat Ponomariov ook in Vlissingen niet los
    PREMIUM

    Schaken biedt ontspan­ning, maar de oorlog laat Ponomariov ook in Vlissingen niet los

    VLISSINGEN - Ruslan Ponomariov (38) is de grote naam bij het 24ste HZ schaaktoernooi, dat deze week in Vlissingen wordt gespeeld. Hij was van 2002 tot 2004 wereldkampioen bij de Fide, één van de twee bonden die toen nog een titelstrijd hadden. Het bezig zijn met de sport biedt hem ontspanning, maar de oorlog in zijn thuisland laat hem niet los. ,,Het is verschrikkelijk wat daar allemaal gebeurt.”