Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Tennisser Raemdonck is weer helemaal terug

PHILIPPINE - Wesley Raemdonck bewees in het 18e Mosselkrauwertoernooi in Philippine dat hij weer helemaal terug is. Samen met Liselot Kayser won hij de mixed-4 categorie, door in de finale het als eerste geplaatste koppel Sjakco de Braal/Nathalie de Schepper met 6-2 6-4 te bedwingen.

Raemdonck, afkomstig uit Westdorpe en woonachtig in Terneuzen, onderging begin dit jaar nog een schouderoperatie. Het herstel verliep wonderbaarlijk snel, waardoor hij zelfs aan het eind van de competitie alweer kon tennissen.

In het dubbel-5 waren Sjakco de Braal en Roald Teunissen superieur door winst op de combinaties Frank van Kouteren/Berend Sponselee (6-1 6-2) en Ludwig Kalisvaart/Danny Vantricht (6-2 6-2). Het Terneuzense duo De Braal/Teunissen is zeer aanvallend ingesteld, speelt vaak service-volley en neemt veel risico. In het dubbel-6 werden de combinaties Sander Overbeeke/ Erwin van de Wege en Jacqueline Adriaanse/Muriel Boddaert eindwinnaar. De vaste Petra Kanselaar en de offensieve Martijn Guis versloegen in Philippine in de mixed-6 finale Jacqueline Adriaanse en Martijn Guis, via 10-1 in de supertiebreak.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement