Volledig scherm
© Thinkstock

Tafeltennissers TTC Middelburg moeten op hun tellen passen

WEESP - De tafeltennissers van TTC Middelburg moesten zaterdag met lede ogen toezien dat het gat met de ploegen onderin kleiner werd in de derde divisie.

Het Middelburgse team verloor in Weesp met 6-4 bij The Victory 2, waardoor het verschil met deze nummer voorlaatst nog maar vijf punten is. Komend weekeinde moet TTC Middelburg punten scoren tegen hekkensluiter DOV om niet in de problemen te komen.

Sören de Witte scoorde zaterdag drie punten door al zijn enkelspelen te winnen. Het vierde punt kwam op naam van Emiel de Rijke, terwijl Jonathan Claus puntloos bleef.

Stand

Alexandria’66 5-35
Scylla 3 5-30
TTC Middelburg 5-26
SVE 3 5-26
The Victory 2 5-21
DOV 5-12

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. TOP en Swift werken toe naar apotheose

    TOP en Swift werken toe naar apotheose

    VLISSINGEN - De korfballers van TOP revancheerden zich zaterdag overtuigend na de zeperd tegen Avanti. In Amsterdam spoelde de ploeg van coach Kees-Jan Oppe de nasmaak van de nederlaag met klinkende cijfers (10-21) weg. De Arnemuidenaren hebben daarmee de beste papieren om te promoveren naar de ereklasse, het hoogste niveau van het veldkorfbal. Meer dan waarschijnlijk zal Swift de plek van TOP innemen. De Middelburgers wonnen thuis van Valto en staan daarmee met anderhalf been in de hoofdklasse.