Volledig scherm
© Lex de Meester

Swift onaangenaam verrast door ruime nederlaag tegen Avanti

MIDDELBURG - Swift staat weer met beide benen op de grond. Na de weelde van vier overwinningen op rij ging de Middelburgse hoofdklasser zaterdag verrassend hard onderuit tegen Avanti. In Middelburg werd het 17-27.

Ook Swift zelf zag deze nederlaag niet aankomen. De ‘overdrive’ die de Middelburgers in vorige wedstrijden naar de winst stuwde, ontbrak tegen Avanti, dat precies nu een superdag kende. Een paar keer haalde Swift de achterstand op, maar moest door veel vrije ballen en strafworpen tegen toch weer een gaatje laten. ,,We hebben ze te weinig in de weg gelegd‘’, analyseerde coach Dennis Plantinga. ,,Credits voor Avanti.‘’ Na de openingswedstrijd van het seizoen die verloren werd van Groen Geel, maakte debuterend hoofdklasser Swift indruk met vier overwinningen op rij. Die goede reeks is nu een halt toe geroepen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wesley Mol uit Kapelle moet de buitenlandse bergen even laten gaan
    PREMIUM

    Wesley Mol uit Kapelle moet de buitenland­se bergen even laten gaan

    KAPELLE - Halverwege dit jaar leek de toekomst van Wesley Mol als wielrenner verzekerd te zijn. Zijn Luxemburgse continentale ploeg Team Differdange-GeBa zou inkrimpen, maar voor de talentvolle Mol was er al een plaats gereserveerd. ,,Op 1 oktober kreeg ik plots een mail dat de ploeg ermee ophield, dat was even slikken‘’ vertelt Wesley Mol. Hij keert nu terug op clubniveau, bij Van Uitert-De Jonge Renner.