Esther Vendrik van De Schelde, hier op archiefbeeld, won haar enkelspelpartij. In het dubbelspel verloor ze nipt.
Volledig scherm
Esther Vendrik van De Schelde, hier op archiefbeeld, won haar enkelspelpartij. In het dubbelspel verloor ze nipt. © lex de meester

Supertiebreaks nekken tennissters De Schelde

VLISSINGEN – De tennissters van De Schelde waren op eigen park dicht bij hun eerste competitiezege in de topklasse. Twee supertiebreaks in de dubbels nekten de Vlissingse vrouwen uiteindelijk, waardoor ze op een gelijkspel bleven steken tegen Oranje TC. De mannen van MLTC hielden stand in Etten-Leur en overleefden daarmee de zwaarste ontmoeting in de hoofdklasse. Veere ging thuis strijdend ten onder tegen De Warande.

  1. Milan Vader na 12 dagen coma en eerste herstel: ‘Als ik geen wielrenner was geweest, had ik dit niet overleefd’
    PREMIUM

    Milan Vader na 12 dagen coma en eerste herstel: ‘Als ik geen wielrenner was geweest, had ik dit niet overleefd’

    MIDDELBURG - Het is bijna niet voor te stellen dat Milan Vader, die in zijn ouderlijk huis in Middelburg de deur zelf open doet, drieënhalve week geleden nog in coma lag. Zijn ogen hebben weer een glinstering en hij beweegt ogenschijnlijk normaal. Van buiten is er ook bijna niets meer te zien van de gevolgen van de zware crash die hij op 8 april maakte tijdens de Ronde van het Baskenland. Bij zijn linkeroog zit een litteken, op zijn onderarmen zitten wat putjes op de plekken waar de infusen aangelegd waren.