Volledig scherm
Jarno Mobach. © photo: Cor Vos

Sunweb geeft Mobach het vertrouwen

VLISSINGEN – Jarno Mobach verdedigt ook de komende twee jaar de kleuren van Team Sunweb. De twintigjarige wielrenner uit Philippine, momenteel actief in Olympia’s Tour, is sinds 2017 actief voor de opleidingsploeg van de Duitse formatie.

De Zeeuws-Vlaming maakte in het eerste deel van dit seizoen indruk met zijn achtste plek in de Belgische wedstrijd Triptyque des Monts et Chateaux en met zijn vijfde plaats in de Tour de Bretagne. In de Franse rittenkoers voerde Mobach enige tijd het klassement aan, pas op de laatste dag moest hij zijn leiderstrui afstaan.

,,Ik denk dat dit voor mij de beste omgeving is om een betere wielrenner te worden”, vertelt Mobach op de site van de ploeg. ,,We hebben Jarno stappen zien maken in zijn ontwikkeling als allrounder dit seizoen”, reageert ploegleider Sebastian Deckert op de contractverlenging van Mobach. ,,We geloven is zijn kwaliteiten op en naast de fiets.”

Eerder werd al bekend dat ook de Zeeuwen Lars Oreel en Timo de Jong volgend jaar op continentaal niveau actief blijven. De negentienjarige Goesenaren rijden ook volgend seizoen voor de Nederlandse formatie Destil-Parkhotel Valkenburg.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement