Volledig scherm
De Walcherse formatie Stollywood.

Stollywood pakt trilogie op Kantje la Vantje beachsoccer-toernooi

SCHARENDIJKE - Het Kantje la Vantje beachsoccer-toernooi op het strand aan de Brouwersdam is gewonnen door Stollywood.

De Walcherse formatie, die het toernooi de afgelopen twee jaar ook al won, was de torenhoge favoriet. Toch kreeg de ploeg het niet cadeau. In de eerste wedstrijd werd er gelijkgespeeld en de halve finale werd maar nipt overleefd, via strafschoppen.

In de eindstrijd toonde de ploeg toch haar klasse en werd de derde toernooizege op rij in de wacht gesleept. De Beach Boys uit Goes bleken een sterke tegenstander, maar niet goed genoeg. Stollywood won met 4-3.

Lees maandag meer over Kantje la Vantje in de PZC, de digitale krant of op Blendle.

Volledig scherm
Een moment uit de finale tussen Stollywood en de Beach Boys © Daniel Vervelde
 1. Rollercoaster leidt Brian van Goethem naar de Vuelta
  PREMIUM

  Rollercoas­ter leidt Brian van Goethem naar de Vuelta

  PHILIPPINE - Een rollercoaster, zo beschrijft wielrenner Brian van Goethem de periode waarin hij zich bevindt. Begin deze maand was er tragisch nieuws, toen zijn ploeggenoot Bjorg Lambrecht na een zware valpartij in de Ronde van Polen het leven liet. Kort daarna werd hij door zijn ploeg opgeroepen voor de Vuelta, de eerste grote ronde in zijn carrière. ,,Natuurlijk was ik daar blij mee, maar het is een verschrikkelijke periode geweest.”
 2. Amigo's Open Darts Zeeland hoopt met flinke prijzenpot weer toppers naar Zeeland te trekken

  Amigo's Open Darts Zeeland hoopt met flinke prijzenpot weer toppers naar Zeeland te trekken

  OOST-SOUBURG - Stichting Darts Zeeland organiseert op 24 augustus voor de achtste keer de Amigo’s Open Darts Zeeland. In Sporthal de Belt te Oost-Souburg zullen op die dag ruim veertig borden klaarstaan om dit toernooi af te werken. Met een gegarandeerde prijzenpot van 5.000 euro is het één van de meest populaire toernooien in Nederland, waar in het verleden vele topdarters aan hebben deelgenomen.