Zuiddorpe; (Sport) 10/10/2020. Volleybal Stevo-Tilburg. Annelien Ypma van Stevo met een smash langs het blok van Tilburg. (tekst Peter van Kouteren)
Volledig scherm
PREMIUM
Zuiddorpe; (Sport) 10/10/2020. Volleybal Stevo-Tilburg. Annelien Ypma van Stevo met een smash langs het blok van Tilburg. (tekst Peter van Kouteren) © Peter Nicolai

Stevo-trainer De Beule positief na nederlaag in topper

ZUIDDORPE - Het was ruim tien minuten na afloop van een met 1-3 verloren topper, toen teleurstelling plaatsmaakte voor berusting. De volleybalsters van Stevo waren afgetroefd in een enerverend duel en koploper af. Volley Tilburg 4, luidde eensgezind de conclusie, was in alle opzichten nét nog iets beter.

 1. De meeste sportbonden mikken op een herstart medio januari, maar niet allemaal
  PREMIUM

  De meeste sportbon­den mikken op een herstart medio januari, maar niet allemaal

  VLISSINGEN - Nieuwsgierig kijken sporters, clubs en bonden uit naar dinsdagavond, naar weer een persconferentie over het coronavirus. Kan het verenigingsleven voorzichtig op gang komen of moeten de clubs nog (even) pas op de plaats maken? Voorafgaand aan het nieuwe praatje van premier Mark Rutte en zijn secondant Hugo de Jonge een overzicht van waar de teamsporten met Zeeuwse clubs op dit moment staan.
 1. Bekijk hier alle voetbalsamenvattingen
  Play

  Bekijk hier alle voetbalsa­men­vat­tin­gen

 2. Coach Leipzig boos om 'onbegrijpelijke beslissing' Nederlandse scheidsrechters
  Play

  Coach Leipzig boos om 'onbegrijpe­lij­ke beslissing' Nederland­se scheids­rech­ters