Volledig scherm
© Thinkstock

Stevo keert teleurgesteld thuis na nachtelijke reis

ALBLASSERDAM - Voor de volleybalsters van Stevo was het woensdag nachtwerk. De Zeeuws-Vlamingen namen het om kwart over negen in Alblasserdam op tegen Smash’66. Stevo was dicht bij een vijfsetter, legde het af met 3-1 (25-17, 25-20, 16-25, 25-23) en reisde met een kater huiswaarts. ,,We waren om tien over één terug thuis’', zei Guido de Beule.

De trainer sprak over een teleurstellend resultaat. Stevo hoopte de goede draad op te pakken. ,,We waren er met de beste bedoelingen naar toe gegaan. Smash’66 was een mix van jong en oud en maakte weinig fouten.’' Vooral in de eerste twee sets had Stevo geen antwoord op de speelwijze van de thuisploeg. 

In de derde set haalde Stevo na een time-out een achterstand van zes punten op. ,,De service begon te lopen, er werd goed verzorgd volleybal gespeeld en we waren aanvallend op dreef.’' Ook in de vierde set trok Stevo in het begin de goede lijn door. In de slotfase konden de Zeeuwen een kleine voorsprong niet verzilveren. ,,Zij hadden een heel vast team. Als je dan zelf een mindere dag hebt, red je het niet.’’