Volledig scherm
PREMIUM
Cees Bol won de slotrit van de Ronde van Californië door o.a. Peter Sagan te kloppen. © photo: Cor Vos

Sprinter Cees Bol kijkt uit naar de Zeeuwse wind in ZLM Tour

ZAANDAM - Na een jaar van afwezigheid staat de ZLM Tour terug op de kalender. Naar het oude concept is de etappekoers weer een kolfje naar de hand van de sprinters. Volgens diverse bronnen behoort daarom Cees Bol tot de topfavorieten voor de eindzege. Zelf tempert de talentvolle neoprof vooraf de verwachtingen. ,,Alles valt of staat met een goede proloog”, aldus de nuchtere Zaandammer.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Rollercoaster leidt Brian van Goethem naar de Vuelta
  PREMIUM

  Rollercoas­ter leidt Brian van Goethem naar de Vuelta

  PHILIPPINE - Een rollercoaster, zo beschrijft wielrenner Brian van Goethem de periode waarin hij zich bevindt. Begin deze maand was er tragisch nieuws, toen zijn ploeggenoot Bjorg Lambrecht na een zware valpartij in de Ronde van Polen het leven liet. Kort daarna werd hij door zijn ploeg opgeroepen voor de Vuelta, de eerste grote ronde in zijn carrière. ,,Natuurlijk was ik daar blij mee, maar het is een verschrikkelijke periode geweest.”
 2. Amigo's Open Darts Zeeland hoopt met flinke prijzenpot weer toppers naar Zeeland te trekken

  Amigo's Open Darts Zeeland hoopt met flinke prijzenpot weer toppers naar Zeeland te trekken

  OOST-SOUBURG - Stichting Darts Zeeland organiseert op 24 augustus voor de achtste keer de Amigo’s Open Darts Zeeland. In Sporthal de Belt te Oost-Souburg zullen op die dag ruim veertig borden klaarstaan om dit toernooi af te werken. Met een gegarandeerde prijzenpot van 5.000 euro is het één van de meest populaire toernooien in Nederland, waar in het verleden vele topdarters aan hebben deelgenomen.