Volledig scherm
Dirk Boehlé (rechts) geeft een clinic in Sas van Gent. © Peter Nicolai

Savok Beach drukker dan ooit: ‘Maar eigenlijk was het te heet’

SAS VAN GENT - Zo’n driehonderd volleyballers zorgden ervoor dat de 25ste editie van Savok Beach uitgroeide tot één van de beste gedurende een kwart eeuw. Nadat Dirk Boehlé en Stefan Boermans vrijdagavond met een clinic aan de Sasse jeugd het drie dagen durende evenement hadden geopend, werd Savok Beach zondag afgesloten met een toernooi voor competitiespelers.

Bij de mannen ging de winst op het hoogste niveau naar spelers van het Brabantse Rowi, die twee teams van Stevo voor bleven. Bij de vrouwen legden De Zeesterren (speelsters van Stevo) beslag op de eerste plaats. Savok Beach is door de jaren heen als afsluiting van het seizoen vooral een reünie, waarin oud-teamgenoten elkaar opzoeken en in de kern van Sas van Gent met een mix van plezier en presteren weer eens samen spelen. 

De barbecue, traditioneel op zaterdag, werd met 125 inschrijvingen nooit eerder zo druk bezocht. ,,Zaterdag was een topdag’', zei Mathy de Clerck namens de organisatie. ,,Zondag was het eigenlijk te heet.’’

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zwemclubs Koewacht en De Honte staan samen voor nieuwe uitdaging
    PREMIUM

    Zwemclubs Koewacht en De Honte staan samen voor nieuwe uitdaging

    TERNEUZEN - De ene vereniging komt uit Kloosterzande, de andere uit Koewacht. Voor beide clubs is het zwembad Reynaertland in Hulst echter al jarenlang het epicentrum van hun zwemactiviteiten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zwemclub De Honte en ZC Koewacht sinds september 2019 de handen ineen hebben geslagen en als Startgemeenschap De Marlijn door het leven gaan. De volgende uitdaging: samen de Zeeuwse Winter Zwem Kampioenschappen organiseren.