Oemoemenoe (in balbezit) eerder dit seizoen in actie tegen Oisterwijk Oysters.
Volledig scherm
Oemoemenoe (in balbezit) eerder dit seizoen in actie tegen Oisterwijk Oysters. © Ruben Oreel

Rugbyers van Oemoemenoe spelen zaterdag ‘finale’ tegen Amstelveen

AMSTELVEEN - Om bovenin mee te doen hebben de rugbyers van Oemoemenoe zaterdagmiddag een overwinning nodig in de Trophy Poule van de ereklasse. Om 15.00 uur speelt de Middelburgse ploeg een uitwedstrijd bij Amstelveen.

 1. Drie keer feest en ‘oude tijden herleven’ bij TC Sjef
  PREMIUM

  Drie keer feest en ‘oude tijden herleven’ bij TC Sjef

  AARDENBURG - De stemming zit er goed in op het Sjef van Dongen Sportpark in Aardenburg. Het is een topdag voor Tennis Club Sjef. Het vlaggenschip zegeviert met 4-2 over aartsrivaal TC Animo uit Terneuzen in de landelijke topklasse. Bovendien werden elders op het sfeervolle tenniscomplex de reserves van Sjef tegen Animo ongeslagen kampioen in de eerste klasse. Hiermee is de rentree van Sjef in de Zeeuwse hoofdklasse een feit.
 2. OVERZICHT | Olympia speelt met ex-coach, Rapide moet genoegen nemen met een punt en Walcheren moet buigen
  PREMIUM

  OVERZICHT | Olympia speelt met ex-coach, Rapide moet genoegen nemen met een punt en Walcheren moet buigen

  VLISSINGEN – In de derde klasse van de hockeycompetitie voor vrouwen moest Rapide genoegen nemen met een gelijkspel bij Ommoord. Goes won een klasse lager vrij moeizaam bij hekkensluiter Zevenbergen. Een moedig strijdend Walcheren moest toch nog met 4-1 buigen voor het op de tweede plaats staande Prinsenbeek. In de vierde klasse bij de mannen verloor een met tien man spelend Olympia fors bij Bleiswijk.