Volledig scherm
© Ruben Oreel

Rugbyers Oemoemenoe maken nu wel een winnende start

PURMEREND - De rugbyers van Oemoemenoe hebben de eerste wedstrijd in de zogenaamde Trophy Poule met 24-40 gewonnen bij RC Waterland. De Middelburgse formatie heeft geen moment op achterstand gestaan en leidde halverwege al met 14-27.

Het betekende voor Oemoemenoe de eerste zege van het seizoen. In de poulewedstrijden om een scheiding tussen de kampioenspoule (Championship Poule) en degradatiepoule (Trophy Poule) te maken, leed de ploeg twee nederlagen (en een reglementaire zege zonder te spelen).

In de Trophy Poule speelt Oemoemenoe veertien wedstrijden. Komende zaterdag wacht de eerste thuiswedstrijd, in Middelburg tegen de Amstelveense RC die zaterdag ook de eerste wedstrijd heeft gewonnen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zwemclubs Koewacht en De Honte staan samen voor nieuwe uitdaging
    PREMIUM

    Zwemclubs Koewacht en De Honte staan samen voor nieuwe uitdaging

    TERNEUZEN - De ene vereniging komt uit Kloosterzande, de andere uit Koewacht. Voor beide clubs is het zwembad Reynaertland in Hulst echter al jarenlang het epicentrum van hun zwemactiviteiten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zwemclub De Honte en ZC Koewacht sinds september 2019 de handen ineen hebben geslagen en als Startgemeenschap De Marlijn door het leven gaan. De volgende uitdaging: samen de Zeeuwse Winter Zwem Kampioenschappen organiseren.