Tim Van den Broeke, hier op archiefbeeld tijdens de Moerschanscross, liep een PR tijdens de Zevenheuvelenloop.
Volledig scherm
Tim Van den Broeke, hier op archiefbeeld tijdens de Moerschanscross, liep een PR tijdens de Zevenheuvelenloop. © Camile Schelstraete

Record van John Vermeule komt langzaam in zicht voor Tim van den Broeke

NIJMEGEN - Tim van den Broeke en Monica Sanderse hebben beiden zondag een pr gelopen tijdens de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Van den Broeke eindigde als 36ste overall, terwijl Sanderse de zesde plaats bij de vrouwen 35-categorie behaalde. 

 1. Drie keer feest en ‘oude tijden herleven’ bij TC Sjef
  PREMIUM

  Drie keer feest en ‘oude tijden herleven’ bij TC Sjef

  AARDENBURG - De stemming zit er goed in op het Sjef van Dongen Sportpark in Aardenburg. Het is een topdag voor Tennis Club Sjef. Het vlaggenschip zegeviert met 4-2 over aartsrivaal TC Animo uit Terneuzen in de landelijke topklasse. Bovendien werden elders op het sfeervolle tenniscomplex de reserves van Sjef tegen Animo ongeslagen kampioen in de eerste klasse. Hiermee is de rentree van Sjef in de Zeeuwse hoofdklasse een feit.
 2. Zeeuws korfbaltalent Romy de Rijke: ‘Ik heb in mijn eerste jaar bij PKC meer bereikt dan ik had verwacht’
  PREMIUM

  Zeeuws korfbalta­lent Romy de Rijke: ‘Ik heb in mijn eerste jaar bij PKC meer bereikt dan ik had verwacht’

  ARNEMUIDEN - Als Romy de Rijke zich zo blijft ontwikkelingen als afgelopen seizoen, dan kan zij ,,heel bijzonder worden in de Korfbal League”. Dat zei Wim Scholtmeijer zaterdag, de hoofdtrainer bij bolwerk PKC. De jonge Souburgse - ze is nog altijd maar zeventien - speelt sinds de zomer van 2021 in Papendrechtse dienst en heeft al grote stappen gemaakt. Volgend seizoen krijgt ze de kans om een vaste dame te worden in de hoofdmacht.