Volledig scherm
PREMIUM
Sander Marijnissen kwam een fractie (0,05%) te kort voor de eindzege en voelde zich genaaid door één jurylid. © Ruben Oreel

Raateland verslaat Marijnissen met minimaal verschil

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - De finale van de Zware Tour It’s All Dressage – Kür op muziek Grand Prix Special It’s - zaterdagavond in Nieuw- en Sint Joosland was bijzonder spannend. Het was uiteindelijk Geert-Jan Raateland die met de imposante hengst Don Bravour in een close finish de wedstrijd wist te winnen. Voor Sander Marijnissen uit Wijdewormer met voshengst Dsm Cool 2 Johns.

 1. Brian van Goethem mikt opnieuw op het voorjaar
  PREMIUM

  Brian van Goethem mikt opnieuw op het voorjaar

  MALLORCA – Terwijl zijn ploeggenoot Caleb Ewan al meermaals juichte aan de andere kant van de wereld in Australië, begint Brian van Goethem zijn wielerseizoen evenals vorig jaar op Mallorca. Na een debuutjaar met ‘ups-and-downs’ bij Lotto Soudal, staat hij aan de vooravond van een cruciaal wielerseizoen met als doel contractverlenging afdwingen. ,,We zien wel hoe het loopt, ik ben er nog niet te veel mee bezig”, blijft de 28-jarige renner uit Terneuzen nuchter.
 2. Scoringsdrift van Swift is in Nederland ongeëvenaard
  PREMIUM

  Scorings­drift van Swift is in Nederland ongeëven­aard

  MIDDELBURG - Van álle 315 Nederlandse standaardploegen scoort Swift gemiddeld veruit het meest. Na de dikke overwinningen op HKV (42-21) en VEO (40-19) heeft de Middelburgse overgangsklasser precies halverwege de zaalcompetitie een moyenne van liefst 32,3. Dat is ongekend. ,,We spelen heel direct”, legt topschutter Stephan den Boer uit. ,,We verspillen geen tijd aan onnodige passes”, voegt coach Dennis Plantinga eraan toe.