Dorian Lippens in actie.
Volledig scherm
Dorian Lippens in actie. © Bob Prins

Pitcher Dorian Lippens (19) uit Terneuzen gaat in Texas werpen en ‘impact maken’

AMSTERDAM - Dorian Lippens uit Terneuzen maakt de overstap van DSS/Kinheim naar Cisco College in Texas. De 19-jarige pitcher is één van de tien Nederlandse talenten die op het Talent Team NL Center is klaargestoomd om nu de ‘grote oversteek’ te maken en in de Verenigde Staten op het hoogste niveau hun sport te beoefenen.

 1. Honkballer Dorian Lippens zet alles op alles om de top te halen
  PREMIUM

  Honkballer Dorian Lippens zet alles op alles om de top te halen

  BOVENKARSPEL - Voor veel Nederlanders zal de naam Ozzie Albies nog steeds geen belletje doen rinkelen. Ondanks de aandacht die hij kreeg na het winnen van de World Series in het honkbal, blijft de Nederlands-Antilliaanse honkballer een grote onbekende in eigen land. Hoog tijd voor de Zeeuwse sportliefhebber om daarom al vroeg kennis te maken met Dorian Lippens (18). Geboren in Terneuzen en hard op weg om een serieuze carrière te maken in het honkbal.
 2. Speciaal ‘Oranje’ te gast op Hart voor Erremuu Cup
  PREMIUM

  Speciaal ‘Oranje’ te gast op Hart voor Erremuu Cup

  ARNEMUIDEN - Met een 3-2-overwinning op Wales sloot het Nederlands voetbalelftal een reeks met interlands succesvol af. Een gebeurtenis waar de meeste Nederlanders wel iets van meegekregen hebben. Wat minder mensen weten is dat een ander Nederlands voetbalteam in april haar eerste officiële interland ooit afwerkte. In Lienden kwam het Nederlands transplantatieteam in actie tegen Frankrijk. Vrijdag brengen ze een bezoek aan Arnemuiden, waar twee teams meedoen aan de Hart voor Erremuu Cup voor 45+ers.