Volledig scherm
Lesley Pattinama-Kerkhove. © EPA

Pattinama-Kerkhove ook in tweede week Thailand op dreef

HUA HIN - Tennisster Lesley Pattinama-Kerkhove rijgt ook tijdens haar tweede week in Hua Hin (Thailand) de zeges aaneen. Donderdag bereikte de Zierikzeese zowel in het enkel- als het dubbelspel de volgende ronde van het 25.000 dollartoernooi.

Pattinama-Kerkhove zette solo de Thaise Mananchaya Sawangkaew opzij. De setstanden waren 6-1 2-6 6-4. Daardoor staat de nummer twee van de plaatsingslijst nu in de kwartfinales. Enkele uren later won ze ook aan de zijde van Tamarine Tanasugarn met 6-1 6-3 van twee Japanse speelsters, waarmee ze naar de laatste vier van het dubbelspel ging. 

Vorige week won de Zeeuwse al het eerste toernooi in Hua Hin. In het dubbelspel was ze toen verliezend finaliste. 

  1. Eddy Bosschaert stopt er mee: ‘Een vermeden gevecht is een gewonnen gevecht’
    PREMIUM

    Eddy Bosschaert stopt er mee: ‘Een vermeden gevecht is een gewonnen gevecht’

    STEKENE - Vijfenveertig jaar lang stak Eddy Bosschaert zijn ziel en zaligheid in shotokan karateclub Hulst. De in het Belgische Stekene woonachtige karateleraar was bij de oprichting van de club betrokken, was een liefhebber van vooral een goede techniek en promoveerde tot de zesde dan. Bosschaert deed in de beste jaren van de club met zijn team mee op het één-na-hoogste niveau. De tand des tijds heeft het op 73-jarige leeftijd van hem gewonnen. Het lichaam wil niet meer, een afscheid als erelid is het gevolg.