Lesley Pattinama-Kerkhove (links) en Demi Schuurs waren eerder een koppel bij Oranje. Hier hebben ze een overleg tijdens het duel met Japan in 2019.
Volledig scherm
Lesley Pattinama-Kerkhove (links) en Demi Schuurs waren eerder een koppel bij Oranje. Hier hebben ze een overleg tijdens het duel met Japan in 2019. © Reuters

Pattinama-Kerkhove met Schuurs tegen Chinees topkoppel

DEN BOSCH – Tennisster Lesley Pattinama-Kerkhove staat zaterdag samen met Demi Schuurs tegenover het Chinese koppel Shuai Zhang en Saisai Zheng. Dat is donderdag in den Bosch bij de loting van de Billie Jean King Cup bekend geworden.

 1. De documentaireserie FC United verdient een groot publiek
  PREMIUM
  COLUMN BARRY VAN DER HOOFT

  De documentai­re­se­rie FC United verdient een groot publiek

  Toen ik in december voor de eerste keer een deel van het nummer hoorde, kreeg ik letterlijk kippenvel. Waarom precies; ik weet het niet. Het moet door een combinatie van de stem van de zangeres, de tekst en de indringende muziek zijn gekomen. Welk nummer was dit? Een kleine zoektocht leverde helaas niets op. Het enige dat ik wist was dat het bij de nieuwe Belgische documentaireserie FC United hoorde.
 2. Geslaagde missie voor hardlopende volleyballer Lennen Jonker

  Geslaagde missie voor hardlopen­de volleybal­ler Lennen Jonker

  BRUINISSE - Begeleid door een paar hazen voldeed Lennen Jonker met een keurig op schema gelopen marathon aan twee doelstellingen. De voormalig volleyballer haalde met een gesponsorde loop over dik 42 kilometer ruim 5100 euro op voor het Ellen Parkinsonproject. Jonker, die zich na zijn sportcarrière in de zaal wil toeleggen op de triatlon, liep bovendien zijn eerste marathon ooit binnen de voor atleten geldende magische grens van drie uur.
 1. Woningoverval Zahavi: vrouw met vuurwapen bedreigd, ook kinderen vastgebonden
  Play

  Woningover­val Zahavi: vrouw met vuurwapen bedreigd, ook kinderen vastgebon­den

 2. Verstappen moet genoegen nemen met tweede plek achter Hamilton
  Play

  Verstappen moet genoegen nemen met tweede plek achter Hamilton