Volledig scherm
© Vakfoto Van Der Beek

Oostkapelle introduceert ‘tennis light’

VIDEOOOSTKAPELLE - In Oostkapelle wordt zaterdagochtend Dynamic tennis op de kaart gezet. In sporthal De Halve Maan geven Tom Maassen (Nederlands kampioen) en Bart Schouten vanaf 10.00 uur een clinic in deze nieuwe racketsport. Maassen en Schouten zijn bevoegd trainer van de Dynamic Tennis Bond Nederland.

Dynamic tennis is een mix van tennis, tafeltennis en badminton. Er wordt (indoor) met lichte materialen gespeeld (lichtgewicht racket en foam ball). Sportvereniging DOK Oostkapelle heeft het initiatief genomen voor de introductie van deze sport.

Kijk voor meer informatie op www.dynamictennis.nl.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. TOP en Swift werken toe naar apotheose

    TOP en Swift werken toe naar apotheose

    VLISSINGEN - De korfballers van TOP revancheerden zich zaterdag overtuigend na de zeperd tegen Avanti. In Amsterdam spoelde de ploeg van coach Kees-Jan Oppe de nasmaak van de nederlaag met klinkende cijfers (10-21) weg. De Arnemuidenaren hebben daarmee de beste papieren om te promoveren naar de ereklasse, het hoogste niveau van het veldkorfbal. Meer dan waarschijnlijk zal Swift de plek van TOP innemen. De Middelburgers wonnen thuis van Valto en staan daarmee met anderhalf been in de hoofdklasse.