De tweede OZK-wedstrijd wordt zonder publiek verreden bij Sproeier in Wemeldinge.
Volledig scherm
De tweede OZK-wedstrijd wordt zonder publiek verreden bij Sproeier in Wemeldinge. © Johan vd Heijden

Ook tweede wedstrijd OZK motorcross zonder publiek

WEMELDINGE - Ook de tweede wedstrijd voor het Open Zeeuws Kampioenschap (OZK), die zaterdag wordt verreden in Wemeldinge, moet zonder publiek worden afgewerkt. De organiserende motorclub De Sproeier moet alle zeilen bijzetten om rijders en begeleiders die hebben ingeschreven onderdak te bieden. 

 1. WK-ervaring is goud waard voor Milan Vader
  PREMIUM

  WK-ervaring is goud waard voor Milan Vader

  LEOGANG - Milan Vader zei het écht na zijn 23ste plaats op het WK in Oostenrijk: ,,Ik ben blij dat ik weer veel geleerd heb.” Dat hij niet hoger was geëindigd, betitelde de 24-jarige Middelburger slechts als ‘jammer’. ,,Balen heeft geen zin”, legde hij uit. ,,Ik kijk naar wat ik uit deze wedstrijd kan halen, om mee te nemen naar een volgend toernooi. Toen ik achteraf onder de douche stond, was ik al aan het nagaan wat ik anders had kunnen doen. Ervaringen als deze zijn goud waard.”
 2. Na vijf jaar steelt Stephanie de Frel meteen de show

  Na vijf jaar steelt Stephanie de Frel meteen de show

  NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Dressuuramazone Stephanie de Frel werkte bij diverse stallen, reed tientallen paarden tot op het hoogste internationaal niveau, de Grand Prix, en in maart begon de amazone haar eigen stal: SF Dressage Noordwelle. Zaterdag startte ze op de wedstrijd van de Kroo Ruitersport in Nieuw en Sint Joosland, na vijf jaar, voor het eerst weer met een eigen paard. de vosmerrie Lolita. En ze stal met een uitstekend uitgevoerde proef meteen de show.