Mathieu van der Poel (links) en Wout van Aert (rechts) zijn al jaren de grootste rivalen van elkaar, vooral in het veldrijden. In Hulst komt er weer een clash tussen de twee.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel (links) en Wout van Aert (rechts) zijn al jaren de grootste rivalen van elkaar, vooral in het veldrijden. In Hulst komt er weer een clash tussen de twee. © BELGA

Ook Mathieu van der Poel naar Vestingcross, weer duel met Wout van Aert in Hulst

HULST - Na Wout van Aert heeft ook Mathieu van der Poel zijn deelname aan de Vestingcross in Hulst toegezegd. De wereldkampioen veldrijden heeft zijn beperkte programma voor de wintermaanden bekendgemaakt en heeft kenbaar gemaakt voornamelijk wereldbekerkoersen te rijden.

  1. Voormalig topatleten geven trainingen Dynamica een upgrade; ‘Uiteindelijk zal het niveau stijgen’
    PREMIUM

    Voormalig topatleten geven trainingen Dynamica een upgrade; ‘Uiteinde­lijk zal het niveau stijgen’

    ,,Zelfs als ik mijn ogen dicht doe, kan ik horen of jullie het goed doen.” Voormalig hordeloper Marcel van der Westen was zondag bij atletiekvereniging Dynamica om een gasttraining te geven. Hij lette onder meer op of de Middelburgse talenten bij hun passen ‘niet hun energie de grond in boorden’, maar op de juiste manier voorwaarts afzetten. ,,Ik hoor na al die jaren precies het verschil.”