De organisatie van de '60 van Walcheren' hoopt de deelnemers volgend jaar wel in actie te kunnen zien, zoals dat hier ook het geval was tijdens de Kustmarathon van 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
De organisatie van de '60 van Walcheren' hoopt de deelnemers volgend jaar wel in actie te kunnen zien, zoals dat hier ook het geval was tijdens de Kustmarathon van 2019. © Johan van der Heijden

Ook de organisatie van ultraloop ‘60 van Walcheren’ heeft een lange adem

VLISSINGEN - Het moet een raar gevoel zijn voor de organisatie van de ‘60 van Walcheren’. Het plan, concept en draaiboek liggen er al jaren, maar het atletiekevenement zag het levenslicht nog niet. 2019 kwam te vroeg, in 2020 gooide het coronavirus roet in het eten en dit jaar volgde daar een herhaling van. Wéér een jaar uitstel, wéér niet die eerste editie. Maar op 20 maart 2022 moet het dan écht gaan gebeuren.

  1. Handballer uit Middelburg kan zaterdag landskampioen worden in Aalsmeer
    PREMIUM

    Handballer uit Middelburg kan zaterdag landskampi­oen worden in Aalsmeer

    AALSMEER - Handballer Thomas Houtepen kan zaterdag met Green Park Aalsmeer landskampioen worden. De 19-jarige jeugdinternational won met zijn ploeg afgelopen weekend de eerste finalewedstrijd met 23-27 van de Limburg Lions. Wordt er in Aalsmeer opnieuw gewonnen, dan is de landstitel een feit. Wordt er verloren, dan wordt de titelstrijd volgend weekend beslecht met een beslissingswedstrijd in Sittard-Geleen. Zijn verhaal.