Volledig scherm
PREMIUM
Trainers Jouri van den Broeke (links) en Robin Wisse gaan met Ondo voor de titel. © Dirk Jan Gjeltema

Ondo kan historische promotie al bijna ruiken

SINT-LAURENS - Het is niet de vraag óf Ondo kampioen, maar wánneer dat gebeurt. De eersteklasser uit Sint-Laurens begint zaterdag namelijk met liefst vijf punten voorsprong aan de tweede helft van de veldcompetitie, die slechts zes speelrondes telt. ,,Ja, maar wacht even”, zegt Robin Wisse. ,,De resterende punten komen niet op bestelling, hè. We zullen er nog hard voor moeten werken.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Milan Vader: ‘Ik ben nog meer gaan leven als een topsporter’
  PREMIUM

  Milan Vader: ‘Ik ben nog meer gaan leven als een topsporter’

  MIDDELBURG - Milan Vader heeft onlangs zijn kledingmaten al aan sportkoepel NOCNSF moeten doorgeven. De Middelburgse mountainbiker, die sinds vier weken een olympische nominatie op zak heeft, glimt als-ie het vertelt. Op die manier worden de Spelen van 2020 namelijk heel concreet. ,,In het begin was ik voorzichtig. Ik durfde eigenlijk niet hardop te zeggen dat ik naar Tokio ga. Nu doe ik dat wel gewoon. Het kan bijna niet meer misgaan.”
 2. Rollercoaster leidt Brian van Goethem naar de Vuelta
  PREMIUM

  Rollercoas­ter leidt Brian van Goethem naar de Vuelta

  PHILIPPINE - Een rollercoaster, zo beschrijft wielrenner Brian van Goethem de periode waarin hij zich bevindt. Begin deze maand was er tragisch nieuws, toen zijn ploeggenoot Bjorg Lambrecht na een zware valpartij in de Ronde van Polen het leven liet. Kort daarna werd hij door zijn ploeg opgeroepen voor de Vuelta, de eerste grote ronde in zijn carrière. ,,Natuurlijk was ik daar blij mee, maar het is een verschrikkelijke periode geweest.”