Volledig scherm
© stock.xchng

Oliebollentoernooi gaat voor online variant

VLISSINGEN - Het traditionele Oliebollentoernooi kan fysiek niet doorgaan vanwege de welbekende coronamaatregelen. Daarom is besloten om op maandag 28 december 2020 een onlineversie van het schaaktoernooi te houden. 

 1. Vlissinger eert ouders: ‘Bij Elfstedentocht 1947 redden zij het leven van 20 schaatsers’
  PREMIUM

  Vlissinger eert ouders: ‘Bij Elfsteden­tocht 1947 redden zij het leven van 20 schaatsers’

  VLISSINGEN - Vlissinger Djurre Leenstra (76) bracht zijn jongste jaren door op de zuivelfabriek van Bartlehiem, waarvan zijn vader de directeur was. Tijdens de Elfstedentocht van 1947 maakte hij deel uit van een bijzondere reddingsactie. ,,Het heeft mijn ouders altijd gestoken dat daar nooit over is gerept”, zegt hij. ,,En dat terwijl daar toch het leven van 20 à 24 schaatsers is gered.”
 2. Na Breskens en Scharendijke gaat padel ook Goes veroveren
  PREMIUM

  Na Breskens en Scharendij­ke gaat padel ook Goes veroveren

  GOES - Zeeland krijgt er nog dit jaar een derde padellocatie bij. Na Breskens en Scharendijke kan de groeiende racketsport vanaf september ook in Goes gespeeld worden. Tennisvereniging De Goese Maan gaat twee banen plaatsen (zie foto onder) en heeft ook nog de optie om er twee extra banen bij te leggen. ,,Ik heb niemand gehoord die daar niet enthousiast over was’’, vertelt initiatiefnemer Ruud Kalau, bestuurslid en voorzitter van de technische commissie van de Goese tennisclub.
 1. Bekijk hier alle voetbalsamenvattingen
  Play

  Bekijk hier alle voetbalsa­men­vat­tin­gen

 2. Maarten Wijffels: 'Verdedingsfouten PSV zijn structureel'
  Play

  Maarten Wijffels: 'Verdedings­fou­ten PSV zijn structu­reel'