Jan de Kroo, de vader van accommodatie-eigenaar Martin de Kroo, is de ringmeester bij het concours. Bij hem komen de combinaties wel de bak in, maar niet eruit. Het is immers vanwege corona éénrichtingsverkeer.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan de Kroo, de vader van accommodatie-eigenaar Martin de Kroo, is de ringmeester bij het concours. Bij hem komen de combinaties wel de bak in, maar niet eruit. Het is immers vanwege corona éénrichtingsverkeer. © Lex de Meester

O wee als je het Hemelvaartsconcours een wedstrijd noemt; het is een ‘verenigingsactiviteit’

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Het Hemelvaartsconcours van ruitervereniging Sé-Ros heeft wel iets weg van een wedstrijd, maar is het niet. O wee, als je het zo noemt. Het is een ‘verenigingsactiviteit’ – en zoiets mag volgens de geldende coronaregels wél gehouden worden.

  1. Opmars Thomas Wulffraat in Heikant gestuit door losgebroken paarden

    Opmars Thomas Wulffraat in Heikant gestuit door losgebro­ken paarden

    HEIKANT In de strijd om de eerste plaats in de Goruna-serie in Heikant probeerde Thomas Wulffraat zijn tijd op de 9.9 kilometer te verbeteren en zo Sander Post van de eerste plaats te stoten. Na zeven kilometer in een strak tempo kwamen er drie losgebroken paarden op de weg lopen. Eén paard, met veulen, ging dwars op de weg staan en liep naar Wulffraat toe. Hij koos eieren voor zijn geld en klom over een hek om zich in veiligheid te brengen.