De Belg Eli Yserbyth won de laatste Vestingcross bij de mannen. Het is nog maar de vraag of hij een opvolger krijgt in januari.
Volledig scherm
De Belg Eli Yserbyth won de laatste Vestingcross bij de mannen. Het is nog maar de vraag of hij een opvolger krijgt in januari. © Peter Nicolai

Nog geen besluit over Vestingcross

HULST – Terwijl de meeste wereldbekerwedstrijden veldrijden inmiddels zijn afgelast, neemt Hulst voorlopig nog geen beslissing. Ambtenaar Aert van Steveninck, al jaren nauw betrokken bij de Vestingcross, laat weten dat er nog overleg plaatsvindt met de Belgische organisator en de Veiligheidsregio Zeeland. Wanneer er duidelijkheid komt, is nog niet te zeggen.

 1. Rolstoelstunter uit Vlissingen geeft les op de plek waar hij zelf leerde skateboarden
  PREMIUM

  Rolstoel­stun­ter uit Vlissingen geeft les op de plek waar hij zelf leerde skateboar­den

  VLISSINGEN - Toen Kees-Jan van der Klooster vrijdagmiddag over de boulevard van Vlissingen reed, kreeg hij allemaal flashbacks. Van zijn zesde tot zijn zestiende stuntte hij er met zijn skateboard. ,,Ik heb hier tien jaar op straat doorgebracht, ik ken de stad als m’n broekzak. Het is weer goed om eens terug te zijn”, zei hij met een grote glimlach, terwijl hij zijn cursisten rolstoeltraining gaf. ,,Voor mij is dit dus een memorabel moment.”
 1. Bekijk hier alle voetbalsamenvattingen
  Play

  Bekijk hier alle voetbalsa­men­vat­tin­gen

 2. Samenvatting: veelbesproken duel tussen Mike Tyson en Roy Jones eindigt onbeslist
  Play

  Samenvat­ting: veelbespro­ken duel tussen Mike Tyson en Roy Jones eindigt onbeslist