Leonard Debbaut (links) en Sjaak Baas staan weer bij Fortis voor de groep. Meteen hebben ze een aantal dingen veranderd, met het oog op de lange termijn. ,,Over drie jaar willen we in de top van de overgangsklasse meedraaien."
Volledig scherm
PREMIUM
Leonard Debbaut (links) en Sjaak Baas staan weer bij Fortis voor de groep. Meteen hebben ze een aantal dingen veranderd, met het oog op de lange termijn. ,,Over drie jaar willen we in de top van de overgangsklasse meedraaien." © Dirk-Jan Gjeltema

Nieuwe trainers Debbaut en Baas gooien het roer om bij Fortis

OOST-SOUBURG - Dat Leonard Debbaut en Sjaak Baas weer de hoofdtrainers zijn van Fortis, is direct merkbaar. Al sinds ze op 1 november aantraden bij de Souburgse korfbalvereniging, hebben ze de wind eronder. ,,Juist omdat het de laatste tijd niet zo goed ging met ons eerste team, hebben wij de mogelijkheid om het roer gelijk om te gooien”, zegt Debbaut. ,,We voelden ons af en toe ‘de beste stuurlui aan wal’. Nou ja, dan moet je er niet voor terugdeinzen om het vervolgens zelf te gaan doen.”

  1. Belg De Decker en broers Wisse sluiten ATB-competitie vervroegd af als winnaars

    Belg De Decker en broers Wisse sluiten ATB-competitie vervroegd af als winnaars

    VLISSINGEN - De ATB-wintercompetitie zit er alweer op. ,,Iedereen heeft er veel aan gedaan om door te kunnen gaan, maar het bleek niet veilig en verantwoord realiseerbaar om nog wedstrijden te kunnen organiseren‘’, laat de organisatie aan haar leden en deelnemers weten. Dat betekent dat de wedstrijden in Middelharnis (4 december) en Hulst (18 december) niet meer doorgaan. De wedstrijd op 11 december in Westkapelle was al geannuleerd door de plaatselijke organisatie.