Volledig scherm
© Thinkstock

Nieuw bestuur voor Zeeuwse Darts Federatie

VLISSINGEN - Op een buitengewone ledenvergadering van de Zeeuwse Darts Federatie (ZDF) is dinsdagavond een nieuw bestuur gekozen. Aanleiding voor de buitengewone ledenvergadering was het opstappen van het vorige bestuur in januari en als gevolg daarvan het stopzetten van de competitie.

Een groep mensen binnen de Zeeuwse dartswereld heeft toen besloten om de handen ineen te slaan en heeft de competitie officieus doorgezet. Met een nieuw bestuur kan de officieuze competitie weer officieel gemaakt worden. Hierdoor kunnen de divisiekampioenschappen die gepland staat voor juni gewoon doorgang vinden.

In het nieuwe bestuur zitten personen die uit verschillende regio’s binnen de provincie komen. Middelburger Wybren Tuinstra zal de functie van voorzitter bekleden, terwijl Orlando Fortuin uit Yerseke de functie van secretaris gaat invullen. Verder zit Stefan Marinissen uit Oost-Souburg als penningmeester in het bestuur en zal Koen Kraaijenbrink uit Renesse de competitieleiding voor zijn rekening nemen. 

Het bestuur wordt gecompleteerd met een viertal algemene bestuursleden. Dit zijn Jurrian Heijmans, Patrick Raassens, Shandro Meerdink en Michael de Vlieger.

Na de goedkeuring van de buitengewone ledenvergadering zal het bestuur vanaf woensdag direct in functie treden.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement