Volledig scherm
Nick van der Lijke © Koen de Vries, archieffoto

Nick van der Lijke moet strijd staken in Tour de l'Avenir

MIDDELBURG - Nick van der Lijke heeft de strijd in de Tour de l'Avenir moeten staken.

De Middelburgse wielrenner stapte woensdag in de eerste bergrit af. Hij ondervond te veel hinder van zijn verwondingen die hij dinsdag bij een valpartij had opgelopen. De Spanjaard Ruben Fernandez greep in de zware rit van woensdag de macht. Op de 24e positie was Dylan van Baarle de beste Nederlander.

 1. Rollercoaster leidt Brian van Goethem naar de Vuelta
  PREMIUM

  Rollercoas­ter leidt Brian van Goethem naar de Vuelta

  PHILIPPINE - Een rollercoaster, zo beschrijft wielrenner Brian van Goethem de periode waarin hij zich bevindt. Begin deze maand was er tragisch nieuws, toen zijn ploeggenoot Bjorg Lambrecht na een zware valpartij in de Ronde van Polen het leven liet. Kort daarna werd hij door zijn ploeg opgeroepen voor de Vuelta, de eerste grote ronde in zijn carrière. ,,Natuurlijk was ik daar blij mee, maar het is een verschrikkelijke periode geweest.”
 2. Amigo's Open Darts Zeeland hoopt met flinke prijzenpot weer toppers naar Zeeland te trekken

  Amigo's Open Darts Zeeland hoopt met flinke prijzenpot weer toppers naar Zeeland te trekken

  OOST-SOUBURG - Stichting Darts Zeeland organiseert op 24 augustus voor de achtste keer de Amigo’s Open Darts Zeeland. In Sporthal de Belt te Oost-Souburg zullen op die dag ruim veertig borden klaarstaan om dit toernooi af te werken. Met een gegarandeerde prijzenpot van 5.000 euro is het één van de meest populaire toernooien in Nederland, waar in het verleden vele topdarters aan hebben deelgenomen.