Volledig scherm
PREMIUM
Nancy van de Ven stapt uit de limousine voor de bioscoop waar de film The Hard Way to Win 3 in pemière gaat. © Nico Delmeire/Orange Pictures

Nancy van de Ven op de rode loper

VIDEOEINDHOVEN - In een limousine kwam Nancy van de Ven maandagavond aan bij de bioscoop in het hart van Eindhoven. Op de rode loper toonde de Vlissingse haar fraaie, zilveren glitterjurk. Met opgestoken haar en een dikke glimlach op haar gezicht baande zich een weg langs de fans. Wat een contrast met hoe ze normaal zichtbaar is, in een motorpak en met een strakke, geconcentreerde blik.

Van de Ven (21) speelt een hoofdrol in de motorcrossfilm The Hard Way to Win 3, naast Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff. Het is de derde en laatste documentaire in een voor crossliefhebbers bekende reeks. Een jaar lang werd de Zeeuwse gevolgd tijdens haar gevecht om de wereldtitel. Vanavond was de première met veel pers en veel fans. Velen stonden buiten achter dranghekken om een glimp van haar op te vangen, met mobieltjes in de aanslag. Vanwege de kou haastte ze zich snel naar binnen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement