Zaterdag wordt er weer gecrost in Axel, zoals Jeffrey van Kempen dat hier ook deed in 2019.
Volledig scherm
Zaterdag wordt er weer gecrost in Axel, zoals Jeffrey van Kempen dat hier ook deed in 2019. © Camile Schelstraete

Motorcross kijken in Axel? Neem dan wel even een stoel mee

AXEL – In Axel wordt zaterdag de eerste van vier Open Bekercrossen 2021 verreden. Op circuit Smitsschorre van RES Axel moeten bezoekers er rekening mee houden dat ze zelf een stoel mee moeten nemen. Volgens de laatste coronaregels is zitten verplicht en ook de 1,5 meter afstand is nog steeds van kracht.

 1. Weggepest bij de voetbal, welkom bij Oemoemenoe, al 50 jaar lang
  PREMIUM

  Weggepest bij de voetbal, welkom bij Oemoemenoe, al 50 jaar lang

  MIDDELBURG - De Eerste Zeeuwse Rugby Club Oemoemenoe viert haar vijftigste verjaardag. Een echte familieclub waar respect, discipline en kameraadschap de belangrijkste waarden zijn en waar iedereen welkom is. Een club die in de loop der jaren vele jongens en meisjes op het veld, maar ook op maatschappelijk vlak heeft gevormd. En een eerste team dat inmiddels bijna niet meer weg te denken is van uit de ereklasse, het hoogste niveau van Nederland.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.