Jarno Mobach
Volledig scherm
PREMIUM
Jarno Mobach © Team Sunweb

Mobach kon moeilijk inschatten hoe fit Kelderman nog was

PHILIPPINE - Met een twaalfde plaats in de afsluitende tijdrit sloot Wilco Kelderman een voor hem bijzondere Giro d’Italia af. Lang was er de reële hoop op de eindwinst, uiteindelijk werd het zondag de derde plaats voor de Nederlander in dienst van Sunweb.

 1. Bizarre ontknoping WK: Nancy van de Ven eindigt bovenaan, maar moet titel aan concurrente laten

  Bizarre ontknoping WK: Nancy van de Ven eindigt bovenaan, maar moet titel aan concurren­te laten

  PIETRAMURATA – Weer is het niet gelukt! Nancy van de Ven is zaterdag het WK motorcross voor vrouwen geëindigd als tweede, voor de vierde maal in vijf jaar tijd. De 22-jarige Vlissingse begon nog wel als nummer één aan de laatste Grand Prix van het seizoen, maar verspeelde haar voorsprong van vier punten. Ze eindigde op exact gelijke hoogte met concurrente Courtney Duncan: 207-207. De reglementen wezen de Nieuw-Zeelandse vervolgens aan als winnares.
 2. ‘Dubbele crisis’ kost Tacx Pro Classic ook in 2021 nu al de kop
  PREMIUM

  ‘Dubbele crisis’ kost Tacx Pro Classic ook in 2021 nu al de kop

  MIDDELBURG – De coronacrisis en onderbezetting teisteren de Tacx Pro Classic. De organisatie trok in mei al aan de alarmbellen toen de huidige jaargang werd afgeblazen. Vorige week besloot de organisatie ook de wedstrijd voor komend jaar te schrappen. ,,De zoektocht naar bestuursleden en vrijwilligers is nog steeds aan de gang. Bovendien brengt de coronacrisis te veel onzekerheden met zich mee”, verklaart Patrick Kaijser het besluit namens de organisatie.
 1. GPC Vlissingen scoort met clinic
  Play

  GPC Vlissingen scoort met clinic

 2. 25 vragen aan: HSV Hoek-middenvelder Jonathan Constansia
  Play

  25 vragen aan: HSV Hoek-middenvel­der Jonathan Constansia