Jarno Mobach
Volledig scherm
Jarno Mobach © Fellusch

Mobach begint Tour de la Mirabelle in de middenmoot

TOMBLAINE - Jarno Mobach ging donderdagavond van start in de Tour de la Mirabelle. In de 3,1 kilometer lange proloog door de straten van Tomblaine zette de wielrenner uit Philippine de 58ste tijd neer. 

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Nancy van de Ven heeft knop omgezet: honger naar wereldtitel is als vanouds
  PREMIUM
  VIDEO

  Nancy van de Ven heeft knop omgezet: honger naar wereldti­tel is als vanouds

  VLISSINGEN - De dreun kwam in 2020 hard aan en denderde ook nog wel even na. Nancy van de Ven greep toen op een zeer zure manier wéér naast de wereldtitel, net als in 2017. ,,Over die periode erna wil ik het nu niet meer hebben”, geeft de Vlissingse motorcrossster vlak voor een nieuw WK-seizoen aan. ,,Het heeft wel even geduurd voordat ik de knop weer om kon zetten. Inmiddels ben ik wel zover dat ik denk: nieuw jaar, nieuwe kansen.”