Vincent Bol met de merrie De Kroo's Catrichta.
Volledig scherm
Vincent Bol met de merrie De Kroo's Catrichta. © Lucien Roelandt

Miltenburg piekt met Janneke tijdens Midsommer Dressuurcyclus

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Samantha Miltenburg en haar merrie Janneke waren donderdag tijdens de Midsommer Dressuurcyclus Ruitersport De Kroo in Nieuw- en Sint Joosland in topvorm. De amazone uit Ritthem stuurde in klasse M1 de vijfjarige Desperado-dochter twee keer op rij naar een overtuigende overwinning (70,50 en 67,33 procent).

0 reacties

 1. Nancy van de Ven heeft knop omgezet: honger naar wereldtitel is als vanouds
  PREMIUM
  VIDEO

  Nancy van de Ven heeft knop omgezet: honger naar wereldti­tel is als vanouds

  VLISSINGEN - De dreun kwam in 2020 hard aan en denderde ook nog wel even na. Nancy van de Ven greep toen op een zeer zure manier wéér naast de wereldtitel, net als in 2017. ,,Over die periode erna wil ik het nu niet meer hebben”, geeft de Vlissingse motorcrossster vlak voor een nieuw WK-seizoen aan. ,,Het heeft wel even geduurd voordat ik de knop weer om kon zetten. Inmiddels ben ik wel zover dat ik denk: nieuw jaar, nieuwe kansen.”
 2. Erwin Mesu sluit topsportloopbaan af: ‘Het is klaar’

  Erwin Mesu sluit topsport­loop­baan af: ‘Het is klaar’

  MIDDELBURG – Erwin Mesu heeft officieel zijn sportcarrière beëindigd. Op zijn Instagram-pagina schrijft de Middelburger: ‘Het is klaar... Mijn topsportcarrière is ten einde. Na 14 jaar genieten van racen en trainen in 3 verschillende sporten verloor ik de laatste maanden het vertrouwen dat ik nog 100% uit mijn lichaam kon krijgen wat er ooit inzat. Daarmee verloor ik ook het plezier om elke dag te gaan trainen. Ik heb mezelf altijd beloofd dat ik zou stoppen als ik het plezier in trainen zou verliezen. Dat moment is nu...’