Volledig scherm
Milan Vader in het shirt van zijn nieuwe ploeg. © KMC-Ekoï-Orbea

Milan Vader sluit Mediterranean Epic af met negende plek

VLISSINGEN - Mountainbiker Milan Vader boekte tijdens de vierdaagse Mediterranean Epic, zijn debuutwedstrijd voor de Franse ploeg KMC-Ekoï-Orbea, wisselende resultaten. 

Met name op de derde dag van de Spaanse koers kende de 23-jarige Walchenaar veel pech. Doordat hij meerdere keren lek reed, moest hij veel door het bergachtige gebied lopen en kwam hij pas ruim een uur na de dagwinnaar over de finish. Op zondag, de slotdag, zat Vader juist alles mee: hij finishte na 34,5 kilometer als negende, dicht achter de koplopers. In het eindklassement vond hij zich terug op de 63ste plaats.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Quinn Simmons slaat weer toe in Junioren Driedaagse

  Quinn Simmons slaat weer toe in Junioren Driedaagse

  AXEL – De Amerikaan Quinn Simmons heeft na de eerste rit ook de tweede etappe van de Spie Internationale Junioren Driedaagse gewonnen. De 18-jarige renner, die vrijdag zijn landgenoot Magnus Sheffield nog nipt versloeg in een millimetersprint, was zaterdag de snelste tijdens de tijdrit. Hij legde de 12,2 kilometer lange etappe in 15 minuten en twee seconden af en was daarmee ruim twaalf seconden sneller dan de Nederlander Hidde van Veenendaal.
 2. Broer en zus Hollemans kunnen dit weekeinde allebei (weer) geschiedenis schrijven met hun club
  PREMIUM

  Broer en zus Hollemans kunnen dit weekeinde allebei (weer) geschiede­nis schrijven met hun club

  SEROOSKERKE - Ruben Hollemans, de verdediger van voetbalvereniging Goes, staat vanmiddag langs de lijn bij de korfbalderby Ondo-Tjoba. Om zijn zus Hanne aan te moedigen, die kampioen wordt in de eerste klasse. Morgen is het andersom. Dan gaat zíj naar Goes-OSS’20 om hém de periodetitel te zien pakken in de derde divisie. ,,Voor ons beiden én voor de twee clubs worden het unieke gebeurtenissen”, stelt Ruben, die zeer zelfverzekerd is en meent dat het op beide sportvelden niet meer mis kan gaan.