Mike de Kraker coachend bij Marathon.
Volledig scherm
PREMIUM
Mike de Kraker coachend bij Marathon. © Ruben Oreel

Mike de Kraker uit Vlissingen streeft het hoogste na in basketbal

VLISSINGEN - De speler van BC Vlissingen en trainer van Marathon begint dit weekend vol ambities aan het nieuwe seizoen. Hij streeft het hoogst haalbare na en investeert daarvoor veel in zijn trainerscarrière.

Je kunt gerust zeggen dat basketbal het belangrijkste is in het leven van Mike de Kraker. Zodra het woord nog maar valt, begint de 27-jarige Vlissinger­ al te stralen. Met dezelfde passie en bevlogenheid die hij in het veld en langs de lijn toont, vertelt hij over zijn ambities. ,,Op dit moment heeft mijn ontwikkeling als trainer de hoogste prioriteit voor mij. Dat kan soms ten koste gaan van andere zaken. Zo heb ik nog geen vriendin en kinderen’’, zegt hij met een knipoog. Naast speler en trainer is De Kraker ook nog bestuurslid bij BC Vlissingen en lid van de Technische Commissie bij Marathon. ,,Nee, heel veel vrije tijd hou ik niet over’’, concludeert hij droogjes.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. BC Vlissingen na één seizoen terug in eerste divisie

    BC Vlissingen na één seizoen terug in eerste divisie

    VLISSINGEN - De basketballers van BC Vlissingen zijn gepromoveerd naar de eerste divisie. Het team van coach Benjamin Steenbeek stond bij het afbreken van de competitie vanwege het coronavirus op de eerste plaats. Omdat er nog vijf wedstrijden te spelen waren, wees de NBB geen kampioenen aan en was er veel onduidelijkheid over de promotie en de degradatie. Door de eerste divisies uit te breiden van twaalf naar veertien teams, kwam er extra ruimte om te promoveren.