Volledig scherm
PREMIUM
Mike de Kraker coachend bij Marathon. © Ruben Oreel

Mike de Kraker uit Vlissingen streeft het hoogste na in basketbal

VLISSINGEN - De speler van BC Vlissingen en trainer van Marathon begint dit weekend vol ambities aan het nieuwe seizoen. Hij streeft het hoogst haalbare na en investeert daarvoor veel in zijn trainerscarrière.

Je kunt gerust zeggen dat basketbal het belangrijkste is in het leven van Mike de Kraker. Zodra het woord nog maar valt, begint de 27-jarige Vlissinger­ al te stralen. Met dezelfde passie en bevlogenheid die hij in het veld en langs de lijn toont, vertelt hij over zijn ambities. ,,Op dit moment heeft mijn ontwikkeling als trainer de hoogste prioriteit voor mij. Dat kan soms ten koste gaan van andere zaken. Zo heb ik nog geen vriendin en kinderen’’, zegt hij met een knipoog. Naast speler en trainer is De Kraker ook nog bestuurslid bij BC Vlissingen en lid van de Technische Commissie bij Marathon. ,,Nee, heel veel vrije tijd hou ik niet over’’, concludeert hij droogjes.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Scoringsdrift van Swift is in Nederland ongeëvenaard
    PREMIUM

    Scorings­drift van Swift is in Nederland ongeëven­aard

    MIDDELBURG - Van álle 315 Nederlandse standaardploegen scoort Swift gemiddeld veruit het meest. Na de dikke overwinningen op HKV (42-21) en VEO (40-19) heeft de Middelburgse overgangsklasser precies halverwege de zaalcompetitie een moyenne van liefst 32,3. Dat is ongekend. ,,We spelen heel direct”, legt topschutter Stephan den Boer uit. ,,We verspillen geen tijd aan onnodige passes”, voegt coach Dennis Plantinga eraan toe.