Volledig scherm
PREMIUM
Mike de Kraker coachend bij Marathon. © Ruben Oreel

Mike de Kraker uit Vlissingen streeft het hoogste na in basketbal

VLISSINGEN - De speler van BC Vlissingen en trainer van Marathon begint dit weekend vol ambities aan het nieuwe seizoen. Hij streeft het hoogst haalbare na en investeert daarvoor veel in zijn trainerscarrière.

Je kunt gerust zeggen dat basketbal het belangrijkste is in het leven van Mike de Kraker. Zodra het woord nog maar valt, begint de 27-jarige Vlissinger­ al te stralen. Met dezelfde passie en bevlogenheid die hij in het veld en langs de lijn toont, vertelt hij over zijn ambities. ,,Op dit moment heeft mijn ontwikkeling als trainer de hoogste prioriteit voor mij. Dat kan soms ten koste gaan van andere zaken. Zo heb ik nog geen vriendin en kinderen’’, zegt hij met een knipoog. Naast speler en trainer is De Kraker ook nog bestuurslid bij BC Vlissingen en lid van de Technische Commissie bij Marathon. ,,Nee, heel veel vrije tijd hou ik niet over’’, concludeert hij droogjes.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Mark Boot rijdt Strandcross op karakter
    PREMIUM
    video

    Mark Boot rijdt Strand­cross op karakter

    VLISSINGEN - Ronkende motoren, opstuivend zand en een nazomers zonnetje kregen de duizenden toeschouwers gisteren voorgeschoteld tijdens de Strandcross, het jaarlijkse motorsportevenement aan de Walcherse kust. ,,Zelfs als je niks van crossen weet, zie je hoe zwaar dit is”, stelde Mark Boot na afloop. Hij verwees onder meer naar het ‘mulle zand’. ,,Als je elk weekend rijdt, ben je fit genoeg. Voor amateurs is dit echt ontzettend zwaar.”