Michel Maaskant heeft zijn contract verlengd bij Bruse Boys.
Volledig scherm
Michel Maaskant heeft zijn contract verlengd bij Bruse Boys. © Marieke Mandemaker

Michel Maaskant tot 2024 trainer Bruse Boys

BRUINISSE - Michel Maaskant gaat bij Bruse Boys door tot de zomer van 2024. Dat zijn de trainer en de zaterdag-tweedeklasser uit Bruinisse overeen gekomen.

 1. Hockeyster Imke Verstraeten (17) ligt ver voor op leeftijdsgenoten; ‘Mooi om nu al twee finales te hebben gespeeld’
  PREMIUM

  Hockeyster Imke Verstrae­ten (17) ligt ver voor op leeftijds­ge­no­ten; ‘Mooi om nu al twee finales te hebben gespeeld’

  LOUVAIN-LA-NEUVE - Dat Imke Verstraeten op haar zeventiende al tweemaal voor het landskampioenschap van België heeft mogen spelen, is waarschijnlijk uniek. Het talent uit Hulst loopt in elk geval ver voor op haar leeftijdsgenoten. ,,Ze is de jongste speelster in de hele competitie”, gaf haar vader Erwin zondag na de tweede finalewedstrijd in het Waalse Louvain-la-Neuve aan. ,,En bij de beste vijf ploegen is ze zelfs véruit de jongste. Ze is groot en sterk, ze kan gewoon mee.”
 2. Drie keer feest en ‘oude tijden herleven’ bij TC Sjef
  PREMIUM

  Drie keer feest en ‘oude tijden herleven’ bij TC Sjef

  AARDENBURG - De stemming zit er goed in op het Sjef van Dongen Sportpark in Aardenburg. Het is een topdag voor Tennis Club Sjef. Het vlaggenschip zegeviert met 4-2 over aartsrivaal TC Animo uit Terneuzen in de landelijke topklasse. Bovendien werden elders op het sfeervolle tenniscomplex de reserves van Sjef tegen Animo ongeslagen kampioen in de eerste klasse. Hiermee is de rentree van Sjef in de Zeeuwse hoofdklasse een feit.