Volledig scherm
PREMIUM
Megan Riemens met de ruin Kashmir. © Lucien Roelandt

Megan Riemens wil niks forceren met haar talent Kashmir

NIEUW- EN SINT JOOSLAND In de dressuurwedstrijd van de PSV Walcheren bleek Megan Riemens met de ruin Kashmir in de klasse L2 niet te stuiten. De amazone uit Serooskerke won met de Charmeur-zoon twee keer op rij met de olympische kaderscores van 73.66 en 73,50 procent.

Riemens is lovend over de pas vierjarige ruin: ,,Kashmir is een heel werkwillig paard. Hij is pas vier. Het was voor Kashmir nu een maand geleden dat hij een wedstrijd had gelopen. Hij mag vanwege zijn leeftijd in april volgend jaar pas over naar M. Ik wil dan ook niets forceren. Daarom heb ik hem even rust gegeven. Dat heeft hem kennelijk goed gedaan. Hij pakte de draad gewoon weer op.‘’

  1. Zwemclubs Koewacht en De Honte staan samen voor nieuwe uitdaging
    PREMIUM

    Zwemclubs Koewacht en De Honte staan samen voor nieuwe uitdaging

    TERNEUZEN - De ene vereniging komt uit Kloosterzande, de andere uit Koewacht. Voor beide clubs is het zwembad Reynaertland in Hulst echter al jarenlang het epicentrum van hun zwemactiviteiten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zwemclub De Honte en ZC Koewacht sinds september 2019 de handen ineen hebben geslagen en als Startgemeenschap De Marlijn door het leven gaan. De volgende uitdaging: samen de Zeeuwse Winter Zwem Kampioenschappen organiseren.