Volledig scherm
Het winnende MTV-team. © MTV

Medailleregen voor turnsters van MTV

BREDA - De Middelburgse turnvereniging MTV keerde behangen met medailles terug van de toestelfinales uit Breda.

De oogst bestond uit liefst twaalf gouden, elf zilveren en vijf bronzen plakken. Trainster Miriam Dhanis keek met een goed gevoel terug op deze wedstrijd. ,,Tijdens toestelfinales regent het natuurlijk altijd medailles, maar dit keer was het resultaat wel erg goed”, zei ze.

Turnschool Zeeland haalde eveneens een respectabel aantal medailles: acht keer goud, vier keer zilver en vijfmaal brons. De turnsters van EMM Terneuzen kwam tot drie medailles (goud, zilver en brons). Bij de eerste voorwedstrijd voor het NK in de vierde divisie in Kerkrade werd Royan Kooijman van Thor Sas van Gent eerste bij de senioren en Samuel Munneke won goud bij de jeugdturners.

Yarah Zoutewelle en Feline Menheere van Forza Gymnastica wonnen goud op de Zuid-Nederlandse kampioenschappen acrogym in Deurne. Ze waren de beste in de categorie D-junior met een score van 22,830. Samantha Steenbakker en Angelica Danielse pakten zilver in de D-senior met 23,510. Aurelia Ciarelli, Fleur Isaksson en Nora Blok behaalden brons bij de B-junioren

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement