Volledig scherm
© Stefan Osnaburg

Masters-titel voor team van kopman Jean Paul de Bruijn

RUMPT/HOEVEN - Het jaarlijks terugkerend bandstoot masters toernooi, dit keer gehouden in Rumpt, werd een zege voor het team De Hazelaar met Jean Paul de Bruijn als kopman. Zij versloegen in de finale GBK, met kopman Peter de Bree, met 5-1. 

Een bijzondere strijd speelde zich af in de finale waar De Bruijn het moest opnemen tegen De Bree. Het was de eerste keer ooit dat zij tegen elkaar speelde. Het werd een gelijkspel, althans volgens de organisatie. Omdat De Bruijn het met een serie van 59 had uitgemaakt maar De Bree nog de na beurt had en de kleine uurtjes inmiddels waren bereikt, besloot de organisatie in overleg met beide spelers de strijd voortijdig te beëindigen en de partij als gelijk te registreren. De Bruijn tekende voor de hoogste toernooiserie en hoogste partijgemiddelde door een partij met een serie van 185 en in 2 beurten uit te spelen (200 punten). 

Breur

In het Ladies Crazy Diamond driebanden toernooi werd Joke Breur uit Terneuzen vierde met een gemiddelde van 0.721 en een hoogste partij van het toernooi met 1.214. Sylvia Eckel uit Hansweert werd vijfde met 0.610 en 1.167.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zwemclubs Koewacht en De Honte staan samen voor nieuwe uitdaging
    PREMIUM

    Zwemclubs Koewacht en De Honte staan samen voor nieuwe uitdaging

    TERNEUZEN - De ene vereniging komt uit Kloosterzande, de andere uit Koewacht. Voor beide clubs is het zwembad Reynaertland in Hulst echter al jarenlang het epicentrum van hun zwemactiviteiten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zwemclub De Honte en ZC Koewacht sinds september 2019 de handen ineen hebben geslagen en als Startgemeenschap De Marlijn door het leven gaan. De volgende uitdaging: samen de Zeeuwse Winter Zwem Kampioenschappen organiseren.