Mark Verhage (links) won zaterdag in Axel.
Volledig scherm
Mark Verhage (links) won zaterdag in Axel. © Camile Schelstraete

Mark Verhage heeft aan vijf seconden voldoende in Erpelkapperloop

AXEL - Atleet Mark Verhage heeft zaterdag de Erpelkapperloop op zijn naam geschreven. In zijn eigen Axel was hij iedereen te slim af.

 1. Van Anrooij: ‘Trek laat zien dat het mij op een normaal tempo wil brengen’
  PREMIUM

  Van Anrooij: ‘Trek laat zien dat het mij op een normaal tempo wil brengen’

  KAPELLE - Voor de tweede keer in 2020 heeft Shirin van Anrooij (18) een mooi contract getekend. In het voorjaar maakte de Kapelse binnen het veldrijden de overstap naar het Belgische Telenet Baloise Lions en maandag maakte ze bekend dat ze binnen het wegwielrennen naar het Amerikaanse Trek-Segafredo overstapt. ,,Ik denk niet dat het één met het ander gaat botsen”, zegt ze. ,,En mochten er activiteiten overlappen, dan zal er goed overleg zijn.”
 2. WK-ervaring is goud waard voor Milan Vader
  PREMIUM

  WK-ervaring is goud waard voor Milan Vader

  LEOGANG - Milan Vader zei het écht na zijn 23ste plaats op het WK in Oostenrijk: ,,Ik ben blij dat ik weer veel geleerd heb.” Dat hij niet hoger was geëindigd, betitelde de 24-jarige Middelburger slechts als ‘jammer’. ,,Balen heeft geen zin”, legde hij uit. ,,Ik kijk naar wat ik uit deze wedstrijd kan halen, om mee te nemen naar een volgend toernooi. Toen ik achteraf onder de douche stond, was ik al aan het nagaan wat ik anders had kunnen doen. Ervaringen als deze zijn goud waard.”