Volledig scherm
PREMIUM
Marco Min­naard gaat zich na dit weekend onder meer bezighouden met de werkvoorbereiding bij de aanleg van kabels. © Johan Van Der Heijden

Marco Minnaard is nog twee dagen wielerprof en begint dan een nieuw leven tussen kabels en graafmachines

BIEZELINGE - Dit wordt zijn nieuwe leven. Marco Minnaard zit in een kantoortje op de eerste verdieping van het gloednieuwe kantoor van Nutswerk, het bedrijf van zijn ouders in Biezelinge. Hij kijkt uit over een terrein vol graafmachines en haspels met kabels. Vanaf 1 januari gaat de Wemeldingenaar hier officieel aan de slag. ,,Ik ben heel benieuwd. Of dit iets voor me is, moet ik eigenlijk nog ontdekken”, zegt hij eerlijk.

  1. Zwemclubs Koewacht en De Honte staan samen voor nieuwe uitdaging
    PREMIUM

    Zwemclubs Koewacht en De Honte staan samen voor nieuwe uitdaging

    TERNEUZEN - De ene vereniging komt uit Kloosterzande, de andere uit Koewacht. Voor beide clubs is het zwembad Reynaertland in Hulst echter al jarenlang het epicentrum van hun zwemactiviteiten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zwemclub De Honte en ZC Koewacht sinds september 2019 de handen ineen hebben geslagen en als Startgemeenschap De Marlijn door het leven gaan. De volgende uitdaging: samen de Zeeuwse Winter Zwem Kampioenschappen organiseren.