Volledig scherm
De boten liggen klaar in de Otheense Kreek. © organisatie Kreekrace

Machiel Bos baas op de Otheense Kreek

TERNEUZEN - Roeier Machiel Bos van Honte heeft zaterdag de Kreekrace op zijn geschreven. Hij had 17 minuten en 23 seconden nodig voor de wedstrijd op de Otheense Kreek.

Om alle deelnemers, in alle categorieën, kans op de zege te geven krijgen de tijden een correctie mee. Daarmee was Bos Scaldis-roeier Peter Dirkson te snel af. Bos startte met clubgenoot Collin Bohncke ook in en dubbel-twee. Daarme werd hij derde in het totaalklassement.

In totaal deden 30 boten mee aan de jaarlijkse Kreekrace. Behalve roeiers van Honte en Scaldis deden er ook mee van organisator Rowdow en zustervereniging RVV uit Gent.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Frel ‘verrast en blij’ na succesvol debuut VMF I’m Legend

    De Frel ‘verrast en blij’ na succesvol debuut VMF I’m Legend

    NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Dressuuramazone Stephanie de Frel maakte zaterdag in Nieuw- en Sint Joosland, met de op ZZ-Licht debuterende ruin VMF I’m Legend, de hooggespannen verwachtingen waar. De amazone van de VMF Stables uit Ellemeet liep in de arena van het Hippisch Centrum De Kroo, met de veel expressie in de benen en souplesse door het lijf wijkende zesjarige Johnson-zoon, met de aansprekende score van 70 procent naar de overwinning.