Volledig scherm
De bierestafette was onderdeel van de ontgroening na Tovaal - Old Caterhamians. © Hans Markusse

Maar liefst 26 Britse ‘virgins’ worden ontgroend bij rugbyclub Tovaal

GOES - De rugbyers van Tovaal kregen dit weekend bezoek van het Engelse Old Caterhamians RFC. Na afloop van het duel, dat door Tovaal met 29-17 werd gewonnen, wachtte de Britse spelers die voor het eerst deelnamen aan een buitenlandse tour traditiegetrouw een ontgroeningritueel.

Aangezien de Old Cats voor het eerst in zeven jaar op trip waren, moesten niet minder dan 26 deelnemers worden ontgroend. De ‘virgins’ raceten onder meer in een bierestafette en een speciale bandenrace. De ontgroening werd voltooid met een duik in het Goese kanaal.

Volledig scherm
Ontgroening na Tovaal - Old Caterhaminans © Hans Markusse
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vertrouwen Jobse nog steeds groot: ‘We horen in Tokio thuis’
    PREMIUM

    Vertrouwen Jobse nog steeds groot: ‘We horen in Tokio thuis’

    AMSTERDAM - De sport was zondag om van te smullen op het Museumplein: hoogstaande duels werden afgewisseld met enerverende dunkshows. Voor Vlissinger Jesper Jobse was het een hard gelag dat hij zelf niet de arena mocht betreden waarin de beslissende wedstrijden van het WK 3x3 basketball werden gespeeld. Hij was vrijdag al – veel te vroeg in het toernooi – met Oranje uitgeschakeld. ,,Heel frustrerend”, reageerde hij. ,,Als zo’n toernooi in eigen land is, wil je laten zien wat je écht kunt.”