Volledig scherm
© PZC

Lees hier de verslagen van de Zeeuwse teamsporten

VLISSINGEN - Het Zeeuwse sportweekeinde zit er weer op. In de zalen en op de velden zijn de punten weer verdeeld. Hoe heeft uw favoriete team het ervan afgebracht? Lees het hier.

Basketbal: Ongewoon: beide teams van BC Vlissingen verliezen

Biljarten: Patrick Vasseur speelt allerbeste partij van het seizoen

Dammen: PWG bakt er niet zo veel van in Arnhem

Handbal: Een succesvoller weekeinde voor de Zeeuwse teams kan bijna niet

Korfbal: TOP slikt dikke nederlaag // Swift snijdt zichzelf in de vingers // Atlas-stunt, derbyzege Seolto en Fortis nu aan de verkeerde kant

Rugby: Hoofdrol voor Joey Luitwieler // Nul punten tegen voor Tovaal

Volleybal: Het is alles of niets bij Stevo; nu een keer alles

Waterpolo: DZK heeft langste adem, De Schelde geeft volle buit prijs

 1. Brian van Goethem mikt opnieuw op het voorjaar
  PREMIUM

  Brian van Goethem mikt opnieuw op het voorjaar

  MALLORCA – Terwijl zijn ploeggenoot Caleb Ewan al meermaals juichte aan de andere kant van de wereld in Australië, begint Brian van Goethem zijn wielerseizoen evenals vorig jaar op Mallorca. Na een debuutjaar met ‘ups-and-downs’ bij Lotto Soudal, staat hij aan de vooravond van een cruciaal wielerseizoen met als doel contractverlenging afdwingen. ,,We zien wel hoe het loopt, ik ben er nog niet te veel mee bezig”, blijft de 28-jarige renner uit Terneuzen nuchter.
 2. Scoringsdrift van Swift is in Nederland ongeëvenaard
  PREMIUM

  Scorings­drift van Swift is in Nederland ongeëven­aard

  MIDDELBURG - Van álle 315 Nederlandse standaardploegen scoort Swift gemiddeld veruit het meest. Na de dikke overwinningen op HKV (42-21) en VEO (40-19) heeft de Middelburgse overgangsklasser precies halverwege de zaalcompetitie een moyenne van liefst 32,3. Dat is ongekend. ,,We spelen heel direct”, legt topschutter Stephan den Boer uit. ,,We verspillen geen tijd aan onnodige passes”, voegt coach Dennis Plantinga eraan toe.