Koplopers nemen verkeerde afslag in Halve Marathon Cadzand-Bad. 'Teleurgesteld ja, en ook boos’

met videoHet is de nachtmerrie van elke organisatie. In de voorbereiding op de dertigste editie van de Midwinter Halve Marathon van Cadzand-Bad was ogenschijnlijk niets aan het toeval overgelaten, maar toch werd het wedstrijdverloop beÏnvloed door een fout.

 1. Beumer verlaat BC Vlissingen met pijn in het hart: ‘Baal er echt van dat het team uit elkaar valt’
  PREMIUM
  HET LAATSTE WOORD

  Beumer verlaat BC Vlissingen met pijn in het hart: ‘Baal er echt van dat het team uit elkaar valt’

  Een groot verlies is aanstaande voor het Zeeuwse basketbal. Door een ware uittocht aan spelers dreigt BC Vlissingen komend seizoen geen eerste elftal in de competitie in te kunnen schrijven. Sterkhouders als Benjamin Steenbeek, Amar van Sluijs en Thijs Beumer hebben hun vertrek al aangekondigd. Laatstgenoemde vertrekt met pijn in het hart richting Gent, waar hij komend seizoen gaat spelen voor BBC Falco.
  Terneuzen
 2. Nieuwe opzet Wim Hendriks Trofee smaakt naar meer: ‘Maar dat doet nog altijd zeer’
  PREMIUM

  Nieuwe opzet Wim Hendriks Trofee smaakt naar meer: ‘Maar dat doet nog altijd zeer’

  Een succes. Zo kun je de vernieuwde insteek van de Wim Hendriks Trofee gerust bestempelen. Door de steeds verminderende politie-inzet bij wielerwedstrijden was het voor de organisatie jaar na jaar moelijker om een klassieker te organiseren. Het comité gaf zich echter niet gewonnen, wat na de coronapandemie resulteerde in een doorstart voor zowel mannen als vrouwen. ,,Die eerste editie daarvan beviel goed en smaakt naar meer”, aldus wedstrijdsecretaris Ludwig Kouijzer.
  Koewacht