Volledig scherm
Tennisster Lesley Kerkhove en voetballer Edinho Pattinama. © Roel Dijkstra

Kerkhove zegt 'ja' bij huwelijksaanzoek op Hawaii

HONOLULU - Lesley Kerkhove gaat trouwen. De Zierikzeese tennisster kreeg zaterdag op Hawaii een huwelijksaanzoek van Edinho Pattinama en zei 'ja'. De twee hebben al zeven jaar een relatie en wonen samen in Spijkenisse.

De twee reizen zo vaak als het kan samen naar toernooien, vertelde ze onlangs in een interview.  ,,De helft van de dertig weken reist er een coach mee, de andere vijftien weken doe ik het alleen. Buiten het voetbalseizoen gaat Edinho met mij mee en dat is fijn. Ik wil gewoon iemand bij me hebben, die me helpt en steunt, waardoor ik niet alleen ben. Edinho is heel open en sociaal. Hij gaat ook heel goed met mijn tennisvriendinnen om en dat maakt het gewoon heel leuk op en rond toernooien. Hij zorgt voor afleiding, maar houdt mij ook scherp."

Nabij Honolulu, waar Kerkhove deze week een klein WTA-toernooi speelt, schoof hij zaterdag een ring om haar vinger. Op maandagavond (lokale tijd) speelt ze haar eerste wedstrijd op de idyllische locatie. De nummer 152 van de wereld, die al de nodige successen kende in 2017, staat dan tegenover de Amerikaanse Michaela Gordon.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement