Lesley Pattinama-Kerkhove.
Volledig scherm
Lesley Pattinama-Kerkhove. © ANP

Kerkhove redt het op Roland Garros nét niet met Van der Hoek aan haar zijde

PARIJS - De verschillen waren klein, maar het is Lesley Pattinama-Kerkhove niet gelukt om te winnen in de eerste ronde van het vrouwendubbelspel op Roland Garros. Samen met Rosalie van der Hoek, met wie de Zierikzeese nooit eerder speelde, ging ze donderdag met 7-6 en 6-4 onderuit.

 1. Nancy van de Ven heeft knop omgezet: honger naar wereldtitel is als vanouds
  PREMIUM
  VIDEO

  Nancy van de Ven heeft knop omgezet: honger naar wereldti­tel is als vanouds

  VLISSINGEN - De dreun kwam in 2020 hard aan en denderde ook nog wel even na. Nancy van de Ven greep toen op een zeer zure manier wéér naast de wereldtitel, net als in 2017. ,,Over die periode erna wil ik het nu niet meer hebben”, geeft de Vlissingse motorcrossster vlak voor een nieuw WK-seizoen aan. ,,Het heeft wel even geduurd voordat ik de knop weer om kon zetten. Inmiddels ben ik wel zover dat ik denk: nieuw jaar, nieuwe kansen.”
 2. Pleijte is in Sportvisserloop na 10 kilometer als eerste binnen
  VIDEO

  Pleijte is in Sportvis­ser­loop na 10 kilometer als eerste binnen

  YERSEKE - De Sportvisserloop werd woensdagavond voor de vijfde keer gewonnen door Tim Pleijte. De atleet uit Vlissingen zette een tijd neer van 34 minuten en 17 seconden. Tijdens de tiende editie bleef hij nummer twee Okbazghi Kidane van Spado uit Bergen op Zoom voor (34.31). De derde plaats was voor Huub van Noorden uit ’s-Heer Abtskerke, in 34.42 minuten. Bij de vrouwen boekte Monique Verschuure haar vierde zege in de loop die vernoemd is naar haar brasserie.